Kategorier
Bingo

Bingo er overraskende sjovt

Jeg har i den senere tid begyndte at spille bingo online. Nok mest fordi det er begyndt at blive så hulens koldt. Jeg har i hvert fald mest af alt lyst til at være indendørs, og bare nyde at jeg ikke er udenfor og fryse en vis del af.

Bingo passer perfekt til at jeg efter en hård arbejdsdag kan sidde hjemme i privaten, og bare koble af og se om jeg ikke kan vinde lidt ekstra til livet og vejen. Alternativt kunne jeg se TV, men det er blevet så fyldt med reklamer og intetsigende reality programmer, at det gider jeg simpelthen ikke bruge tid på.

Jeg hader virkelig at se alle disse her kendte for at være kendte kendisser stå og spille fransk klovn i primetime på stort set alle kanaler. Det er nærmest kun DR2 som er fri for dem. Forhåbentlig vil fascinationen af dumme mennesker snart ophøre.

Indtil det sker, er jeg i hvert fald mere end tilfreds med at spille bingo. Så undgår jeg også at falde i søvn i min lænestol. Det er så dumt at vågne op mit om natten i en lænestol og være superfrisk, men have gevaldigt ondt i ryggen.