Kategorier
Bolig

Find en bolig der hvor du føler dig hjemme

Der findes jo et væld af former for steder, man kan bo. Ens bolig skal være et sted, man føler sig hjemme og føler sig tryg, og så er det næsten ligemeget, hvor den ligger eller hvilken størrelse, ens hjem er.

I Danmark kan man også have en bolig på mange forskellige måder, enten som ejer, lejer eller andelshaver – det gælder selvfølgelig for både lejligheder og huse. Mest normalt er det nok, at unge mennesker lejer, og efterhånden som man får sparet nogle penge sammen og får grundlagt sin økonomi og indtjening ordentligt, vælger man måske at købe et hus sammen med sin kæreste eller ægtefælle.

Her på det sidste har der dog været en række historier i TV-Avisen og Nyhederne om hjemvendte soldater, især fra Afghanistan, der efter udsendelse i verdens måske mest farlige punkt, har fået posttraumatisk stresssyndromm og som derfor vælger at skabe en bolig for sig selv ude i skoven, da det er dér de føler sig mest hjemme, fordi de er væk fra civilisationens larm og stress og jag.

Disse mennesker beviser bare, at en bolig ikke behøver at være flot og prangende, synes jeg. Hvis man føler sig hjemme i sit hjem, så er det den ideelle bolig.