Kategorier
Bordtennis

Bordtennisbat og dartskive købt fra en drengerøvs webshop

Jeg har lige shoppet lidt på nettet. Jeg var inde på en genial webshop, hvor jeg fandt lige, hvad jeg havde brug for, et bordtennisbat.

Mit gamle gik i stykker for et halvt år siden, fordi jeg i en aggressiv reaktion kylede battet ned i jorden, så det flækkede.

Jeg fandt også noget andet i webshoppen, som jeg ikke har set synet af i mindst 10 år nu; en dartskive. Da jeg boede hjemme hos mine forældre hang der en på mit værelse. Da jeg flyttede hjemmefra, tog jeg den med, men den kom aldrig op at hænge og et sted mellem flytning nr.2 og 3 blev den kylet ud.

Jeg kunne bruge mange well spent money i webshoppen. De har så mange spændende ting som jeg gerne vil have, men jeg nøjes først med en dartskive og et bordtennisbat.