Kategorier
Tøj

Camouflage tøj til børn ser noget så charmende ud

Jeg var ude og gå med familens hund i en nærliggende skov da der kom en flok drenge løbende i camoflagetøj. Jeg anede slet ikke at man kunne få camouflage tøj til børn. Men det klædte dem nu meget godt.

Det egentlig formål ved den slags tøj er ikke at blive set af fjenden, men det camouflage tøj til de børn var nu ikke så godt til at skjule dem. Nok mest fordi tøjet var grønt og hele skoven var kridhvid.

Jeg kunne dog levende forstille mig at de ville blive svære at se når skoven er på sit grønneste. Det er lige før at jeg også bliver fristet til at købe camoflage tøj men det er nok knap så charmende til en fyr i 20’erne som ligger på den forkerte side at 90kg.

Efter hunden var blevet luftet skyndte jeg mig på nettet for at se muligheder indenfor camouflagetøj til børn, og her så jeg hvad mødrene til de børn jeg mødte i skoven nok ikke så. Nemlig at man kunne få hvidt camouflagetøj.