Kategorier
Energi & Miljø

Vi ringede efter vores el døgnvagt, som reddede aftenen på avisen

Jeg arbejder på en avis i indre by. Vi har flere oplag om dagen, så der er stort set folk på arbejde i døgndrift. Vi arbejder i en smuk gammel bygning ved Møntergade, så installationerne i huset er ikke ligefrem fra dette årtusinde, nok hellere ikke fra det forrige. Vi er totalt afhængige af vores el døgnvagt, for det sker tit, at vores strøm går på de mest kritiske tidspunkter.

I forrige uge fik vi svært brug for vores el døgnvagt, fordi strømmen gik midt under håndbold finalen, altså herrernes finale i VM. Selvfølgelig var det irriterende, at strømmen gik, fordi vi så kampen med spænding og begejstring, men det var lige så ubelejligt, fordi vi var nogle der sad og skrev artikler og reportager om kampen, så skulle i tryk umiddelbart efter kampens afslutning.

Vi ringede efter vores trofaste el døgnvagt, som simpelthen var på pletten efter mindre end 20 minutter. Det var vores store redning, og han fik da også en øl og så kampen færdig med os. Jeg kan kun anbefale af have en stabil el døgnvagt tilknyttet, når man arbejder om aftenen og natten, det giver bare en tryghed på arbejdspladsen at vide, at man bare kan ringe, og så kommer de. Ikke mindst, når der er sport i tv 🙂