Kategorier
A-kasse og fagforening

Jeg skal bruge en fagforening, der er specialiseret indenfor mit emne!

Jeg er meget snart færdig med min uddannelse, og da det ikke ser ud til, at jeg kan få arbejde lige med det samme, hvilket jeg ellers selvfølgelig håber på, skal jeg selvfølgelig have meldt mig ind i en fagforening.

Jeg havde faktisk slet ikke tænkt på det, før en af mine medstuderende sagde, at han lige havde meldt sig ind i en, fordi han havde fået at vide, at det er gratis at være medlem mens man er studerende, hvilket man selvfølgelig skulle slå til på.

Dog ved jeg ikke, om dette tilbud gjaldt alle fagforeninger, eller bare den ene, som han havde fundet. Så jeg vil gerne lige undersøge markedet først, og finde ud af, hvilken fagforening, der passer bedst til mig og den uddannelse, jeg er ved at tage.

Jeg vil helst gerne finde en fagforening, der er specialiseret inde for et bestemt fag eller faggruppe, så jeg kan blive vejledet af nogle, der hundrede procent ved, hvad de taler om, så jeg er sikker på, jeg ikke bare får overfladisk hjælp. Jeg ved selvfølgelig ikke, om det ville være sådan, men jeg synes alligevel, det er bedst at være på den sikre side, da jeg ved, at sådan et medlemskab ofte ikke er så billigt.