Kategorier
Tøj

Feltjakker til kvinder – Den må jeg vist have én gang til.

Feltjakker til kvinder… Ja hvad er det egentlig? Vi ved jo godt hvad en feltjakke er, men specifikt til kvinder? Betyder det at der er mere plads over barmen, at den er elastisk hvis man skulle gå hen og blive gravid eller at den er mere moderigtig end almindelige feltjakker?

Jeg ved det ikke. Jeg så denne annonce for et par dage siden og undrede mig meget, men faktum er dog stadig at disse feltjakker til kvinder er pænt fede, og jeg har naturligvis allerede erhvervet mig en.

Men hvad mere har jeg at sige om feltjakker til kvinder? Der er vel i grunden ikke så meget at sige om emnet. Andet en der er tale om en sej og billig jakke jeg fandt i en mærkelig annonce på internettet.

Nej nok fjolleri. Jeg ville i virkeligheden bare gerne anbefale omtalte feltjakker til kvinder, for de er både super seje og super billige. Jeg ved ikke hvad der adskiller feltjakker til mænd og kvinder, hvis du ved det må du meget gerne lade mig det vide, men faktum er at jeg er rigtig glad for min, så hvis du står og har brug for en ny jakke, så koster det jo ikke noget at kigge.