Kategorier
Hårpleje

Frisør Tårnby – Historien om en god oplevelse

Nu er det jo blevet sommer, og derfor var mit hår også begyndt at varme lidt for meget om ørene. Derfor besluttede jeg mig for at få tyndet lidt ud i det. Nu forholder det sig imidlertid således at jeg a flyttet over vinteren, hvilket betyder at min faste frisør, gennem mange år, ikke længere befinder sig i umiddelbar nærhed af hvor jeg bor. Jeg besluttede derfor at prøve en ny frisør Tårnby.

Jeg ringede for at bestille tid, og jeg var så heldig, at der var et afbud samme dag, så jeg røg altså lige i kløerne på frisør Tårnby.

Lad mig sige det som det er. Det var en rigtig god oplevelse hos frisør Tårnby. Jeg startede med at blive spurgt hvad jeg godt kunne tænke mig at drikke. Jeg bad om en cafe late, og forventede egentlig ikke at de kunne præstere en sådan, i hvert fald ikke af god kvalitet, men det kunne de.

Så gik frisør Tårnby i gang, og det var næsten som om at hun kunne læse mine tanker. Hun spurgte naturligvis hvad jeg ønskede og alt det der, men til syvende og sidst, var det vidst hende der bestemte, og det har jeg egentlig ikke noget imod, for resultatet blev ganske glimrende, og så var det ikke engang særlig dyrt.