Kategorier
Tandlæge

Jeg har fået porcelænsfacader, og ih hvor de glimter!

Det ligger til familien med ret grimme tænder, hvilket nok også er grunden til, at jeg aldrig rigtig har taget mig af det. Jeg er den type der fuldt og fast tror på at skønhed kommer inde fra, og det gør jeg da også stadig, men efter at have fået porcelænsfacader, må jeg indrømme at det gør en verden til forskel.

Hvad var det så der gjorde at jeg fik porcelænsfacader? Ja, det er faktisk ikke helt til at sige. Sagen er den at jeg har et par veninder der er tandlægestuderende, og de er naturligvis, til tider, kommet med diverse tips, tricks og anbefalinger, og da de havde nævnt porcelænsfacader nok gange, gav jeg op og fik det gjort.

Men hvilken reel forskel har det så gjort i mit liv? Ja, jeg er jo ikke flyttet til Hollywood endnu, men det er for eksempel blevet meget lettere for mg at finde job, hvilket jo egentlig er forfærdeligt, hvis det bare er på grund af porcelænsfacader. Jeg smiler mere, og verdenen smiler igen. Når jeg går i byen eller på date, går det hele meget lettere, og det er i det hele taget en bedre oplevelse at leve.

Så hvis du har “mindreværdige” tænder, kan jeg klart anbefale porcelænsfacader.