Kategorier
Uncategorized

God trappevask fra københavnsk rengøringsfirma

Der er rigtigt mange opgange med endnu flere trapper i København. Heldigvis er der også mange rengøringsfirmaer som tager sig af trappevask. Men mit spørgsmål er, hvem er de bedste og mest grundige? Jeg har boet mange steder i København, og rigtig mange af stederne var der problemer med, at trapperne ikke blev vasket godt nok.

Tænk på, hvor mange sko, der tramper rundt ude i byen hele dagen og trækker det hele med ind på trappen i deres opgang. Ja, selv trappevaskerne fra de ellers udmærkede rengøringsfirmaer tager vel ting og sager med ind på skoene. Det er virkelig vigtigt, at man får sine trapper vasket ordentligt, helst flere gange ugentligt, hvad et godt rengøringsfirma også vil råde folk til.

Skidt på trapperne

Jeg har engang selv arbejdet i et rengøringsfirma, men det kan jeg desværre ikke holde til længere. Jeg blev simpelthen for fokuseret på bakterier i det daglige – I sådan en grad, at det næsten udviklede sig til et problem. Det gjorde mig selvfølgelig til en god ansat i et rengøringsfirma, men det var altså ikke sundt for mig til sidst. Jeg kan ikke sætte mine ben nogen steder uden at betvivle kvaliteten af rengøringen omkring mig.

Tænk selv over det en gang. De mange mennesker i opgangen nyser, hoster og sveder. På gelænderne sætter de deres hænder, og hænderne ved vi alle sammen, hvor vi har rundt omkring i løbet af dagen. I min optik bør alle rengøringsfirmaer, der vasker trapper, at dedikere tid til at tørre gelændere grundigt af. Ja, faktisk skal gelændere desinficeres, hvis man skal gøre kål på alt det uhumske skidt der sætter sig i løbet af en hel dag – Eller en hel uge, hvis der kun bliver vasket trapper én gang om ugen.

Københavns skidt

Jeg holder meget af at bo i København, men byen er beskidt. Folk smider om sig med skrald, der er bilos. Alt sammen lidt ulækkert, når man tænker dybere over det. Noget af det værste jeg ved, er at stå i en overflydt metro, hvor man skal stå tæt og røre ved de samme ting som andre. Jeg ved ikke, om folk har den samme grundige rutine omkring deres håndhygiejne, som jeg selv har. Det er en ærlig snak, synes jeg.

Fordi København er noget af en beskidt by, vil jeg gerne have helle fra bakterierne på trappen i min opgang. Det er et godt rengøringsfirma ansvar, at der bliver gjort ordentligt rent på sådan nogle mere eller mindre offentligt tilgængelige arealer.

Endelig ro i sindet

Ja, som man sikkert kan høre på mig, har jeg det lidt svært med skidt. Men der er en lykkelig udgang på den lille svada her; i min opgang har vi netop skiftet trappevasker, og vores nye rengøringsfirma er bare så godt og grundigt. Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre, der kæmper mod snavs og skidt! Jeg blev nødt til at dele min begejstring, da en ren trappeopgang drastisk har forbedret min livskvalitet, og måske kan det gøre det samme for andre. Det håber jeg i hvert fald meget. Man behøver jo ikke være hverken skør eller angst for skidt for at ønske sig en ren opgang. Jeg deler min historie og erfaring, så det kan komme andre til gavn – Det er især dejligt, når det er en positiv følelse, som det er i dag.