Kategorier
Mode

Her kan man købe toppe

Jeg er en rigtig mode tosse, og jeg elsker modeshows, mode uge osv. Jeg kan sidde længe og kigge i tykke mode magasiner, bare for at se hvad der nu er det nyeste indenfor kjoler, toppe, sko mm. og så snart jeg får løn, står jeg i butikkerne før de åbner nærmest.

Jeg sad og læste i et af mine mode magasiner forleden da, og der var en artikel om en hjemmeside, der sælger rigtig fine toppe, og jeg var helt forgabt i denne artikel, for toppene var virkelig fine, og lige min stil, så jeg glæder mig til at få løn i morgen, så jeg kan shoppe amok derinde.

Jeg er ellers ikke normalt typen, der gider shoppe på nettet, da jeg virkelig godt kan lide at gå rundt i butikkerne og mærke på tingene mm. Men lige i dette tilfælde bliver jeg nød til at eje de der toppe, og de kan kun købes via den der hjemmeside, som jeg læste om.

Nu har jeg fået min løn, og skal bare hjem i en fart, så jeg kan få købt de toppe, som jeg har udpeget mig. Det bliver så fedt at kunne sidde og vælge præcis dem, som jeg gerne vil have og få dem leveret med posten.

En kommentar til “Her kan man købe toppe”

Kender det godt, jeg er også noget af en “shopaholic”. Jeg elsker tøj, men køber tilgengæld en del på nettet. Du skulle prøve “OnlineMode” – de har et kæmpe udvalg i bl.a. toppe, som alle er rigtig flotte.

Lukket for kommentarer.