Kategorier
Biler

Langt fra alle værksteder monterer solfim ordentligt!

Jeg har længe ledt efter et ordentligt værksted, der monterer solfilm på biler. Men det er altså ikke så nemt at finde. Jeg har hørt adskillige historier om solfilm, der er gået op i kanterne efter kort tid. Det vil jeg forståeligt nok slippe for!

Jeg har 3 kammerater, der alle har biler med tonede ruder. Jeg synes at, det ser mega fedt ud med solfilm på ruderne, så derfor har jeg sparet nogle penge op til formålet. Så nu pengene er klar og det har de været i fire måneder nu, men det rigtige værksted har jeg først fundet nu!

Den eneste kammerat, der ikke har haft bøvl med solfilm, er ham som ikke selv betalte for proceduren. Da han i sin tid købte sin bil, var ruderne allerede tonede. Da jeg har haft meget svært ved at finde et godt værksted, bad jeg min kammerat om at hjælpe mig med at finde den gamle ejer af hans nuværende bil for at få navnet på værkstedet. Vi søgte i lang tid og til sidst, lykkedes det os at finde ham.

Nu har jeg lige bestilt en tid til at få et tilbud og samtale om, hvor mørk solfilmen skal være, og jeg glæder mig som et lille barn til at se min bil blive shinet op!