Kategorier
Sundhed

Hvordan er dit immunforsvar? Har du ømme muskler og led?

Ifølge nye studier har det vist sig, at hvis du ofte lider af ømme muskler og led, kan det være tegn på at du ikke har et sundt immunforsvar. Det er helt nye fund fra Washington University i den amerikanske hovedstad, som er kommet frem, efter mange års research og tests ledt af professor James Wilkinson, leder af fakultetet for sundhed.

”Dette er banebrydende”, fortæller professor Wilkinson og fortsætter, ”vi har ikke før kunne vurdere en persons immunforsvar med præcision, men med denne metode er vi på vej mod nye tider hvor vi – vha. patientens ømme muskler og led – ikke blot kan fortælle dig om du er sund, men også give dig en specifik plan for, hvad du skal gøre for at i hvert fald få dit immunforsvar op i gear igen.”

De studerende, der har hjulpet professoren, har arbejdet mange timer i laboratoriet og kigget på rigtig mange data om ømme muskler og led og er derfor meget glade for at endelig at få succes med deres strabadser. Deres talsmand, Phillip Haussmann fortæller om de lange nætter på campus i et interview med Washington Post: ”Vi er alle glade for, at vores mange timer på dette projekt endelig har givet os mere info om immunforsvar. Vi gik alle ind i dette med optimisme, men at der nu findes positive resultater, som vi kan bruge til noget, og komme videre er simpelthen fantastisk.”

Eksperter indenfor feltet kalder også dette for et gennembrud, og flere taler ligefrem om, at dette er beviset for, at det er ved at være tid til at der skal flere penge til research i generel sundhed. Har du ømme muskler og led, var det måske en idé at prøve at styrke dit immunforsvar, og se om det kan give dig lindring.

En kommentar til “Hvordan er dit immunforsvar? Har du ømme muskler og led?”

Det lyder helt vildt, at man kan få ømme muskler og led, fordi man har dårligt immunforsvar. Jeg vil med det samme begynde at styrke mit immunforsvar, så jeg ikke kommer til at lide af ømme muskler og led. Hvor kan man finde undersøgelsen henne?

Lukket for kommentarer.