Kategorier
Tøj

Jeg leder efter gode butikker med jakker til damer

Det er ved at blive vinter, og jeg har slet ikke fået købt en vinterjakke endnu. Derfor skal jeg finde en butik, hvor jeg kan finde jakker til damer. Ellers bliver jeg simpelthen hundesyg inden længe, og hvis der er noget jeg ikke har tid til er det at være syg.

Jeg er lige flyttet til København så jeg har en masse muligheder for at finde jakker til damer. Problemet er bare at jeg ikke kender de gode. Mit kendskab kredser om fisketorvet og butikkerne omkring strøget, men det er helt sikkert kun toppen af isbjerget.

Jeg skulle måske alliere mig med en af mine veninder som kender byen en del bedre. Jeg er bare bange for at hun kun tager mig hen til de noget dyrere butikker, og siden jule står for døren har jeg bestemt ikke mange penge.

Hvis jeg stolede lidt mere på min familie med hensyn til smag, så ville jeg helt sikkert ønske mig et gavekort til en butik der sælger jakker til damer.