Kategorier
Låsesmed

Mit møde med Låsesmed Frederiksberg – byens bedste låsesmed!

Dette indlæg går ud til alle dem, der bor på Frederiksberg. Jeg tror ikke, at det er særlig relevant for jer, der ikke bor der, at læse om Låsesmed Frederiksberg, men der kommer selvfølgelig også til at være lidt generelt om låsesmede også.

Uanset hvor man bor henne, er det vigtigt at kende til den lokale låsesmed. På den måde kan man altid blive låst ind i sin bolig, hvis man skulle være så uheldig at låse sig ude. Bor du på Frederiksberg er den lokale låsesmed Låsesmed Frederiksberg, som jeg for nyligt måtte benytte mig af.

Jeg plejer aldrig at glemme mine nøgler, men det gjorde jeg altså forleden dag, og jeg måtte derfor ringe til min mor for at høre, om hun vidste, hvem jeg skulle ringe til. Jeg følte mig ret lille i den situation, og jeg fandt senere ud af, at Låsesmed Frederiksberg ikke holder til ret langt væk fra min bopæl.

Min mor kender Frederiksberg som sin egen baglomme, og hun gav mig nummeret på den lokale låsesmed på Frederiksberg. Havde det ikke været for hende, ved jeg ærlig talt ikke, hvordan jeg var kommet hjem den dag, for min nabo, som har min ekstranøgle, var taget på ferie.

Det gik heldigvis ikke så galt, at jeg fik brug for ekstranøglen, for jeg ringede til Låsesmed Frederiksberg og fortalte den søde låsesmed om min situation, hvorefter jeg fik at vide, at han ville komme inden for en halv time – han havde lige en anden opgave, han skulle have lavet.

Jeg tror, at jeg ventede i ca. 20 minutter, inden Låsesmed Frederiksberg ankom på adressen, hvilket jeg må sige at være god service. For det første er det de færreste låsesmede, der kan rykke ud så hurtigt, og at han så endda kom før tiden var jo helt perfekt.

4 kommentarer til “Mit møde med Låsesmed Frederiksberg – byens bedste låsesmed!”

Hvor er det da rart at høre, at du havde en god oplevelse med låsesmeden på Frederiksberg. Det er altid godt at kende til en dygtig låsesmed.

Det er nu dejligt at læse om pligtopfyldende låsesmede som endda kommer hurtigere end lovet.

Man skal altid være påpasselig med at generalisere – for selvfølgelig er der både gode låsesmede såvel som dårlige.

Det er dog godt at læse om en, der har haft en god oplevelse.

Jeg har personligt kun haft gode oplevelser med låsesmede. Det er dog heller ikke så tit, at jeg har haft brug for en.

Lukket for kommentarer.