Kategorier
Tøj

Lacoste sko – En (u)kendt mærke med historie

Den franske modevirksomhed Lacoste, blev grundlagt i 1933 af en eller anden kendt sportsnørd, vist nok en tennisspiller. Personligt interesserer jeg mig nu mest for deres sko, omend de også producerer meget andet. deres sko er nemlig ret specielle, og naturligvis designet til fysisk udfoldelse.

Personligt går jeg nu bare i den til hverdag. Jeg spiller ikke tennis, eller udøver andre fysisk udfordrende sportsgrene. Men tre børn er der naturligvis fart på hele dagen, men så slutter det også der. Men igen så er det jo ikke det om jeg vil tale om, for jeg vil jo i grunden bare promovere disse fantastiske Lacoste sko, som jeg igen og igen er blevet spurgt om.

Lacoste er jo et ganske kendt mærke, men når det kommer til Lacoste sko, er det åbenbart ikke tilfældet, hvorfor jeg nu skriver dette indlæg. Dels for at promovere, som allerede nævnt, men også for at spørge hvordan det kan være, at Lacoste, og ikke mindst Lacoste sko ikke er mere kendt i Danmark.

Vi er jo ellers med på moden i lille Danmark, og brugere mange flere penge på den slags end man gør så mange andre steder, men når det kommer til Lacoste sko… Ja, det kunne være bedre.