Kategorier
Kosmetik

Makeup online

Køb din makeup online i dag og spar en masse penge. Jeg har selv lige købt min makeup online, og jeg kunne virkelig mærke en forskel i forhold til når jeg køber min makeup i butikkerne. Det eneste man skal være sikker på er, at man kender sine farver mm. inden man bestiller det.

Jeg har anbefalet mine veninder at købe deres makeup online også, da de alle er på SU, og altid leder efter et sted, hvor de kan spare penge. Det er hårdt at være studerende, samtidig med, at man gerne vil kunne shoppe og se godt ud.

De har alle sammen været meget taknemmelige for mit tip om, at man kan købe makeup online. Vi er begyndt at sidde en aften om måneden og bestille det sammen, for så sparer vi også på forsendelsen, og den er alligevel altid minimum 20 kr. og det er jo ekstra 20 kr., som vi kan købe makeup for.

Jeg har alt i alt kun positive ting at sige om at købe sin makeup online, men hvis det er nogen af jer derude, der har haft dårlige oplevelser med det, må I rigtig gerne besvare denne blog med jeres historie.