Kategorier
Bolig

Modernisering af huse er ikke så dyrt, hvis de er fra halvfjerdserne!

Som den lykkelige ejer af en dejlig familie, et aktivt arbejdsliv og et charmerende murstenshus fra midt halvfjerdserne, burde man jo være tilfreds med alt og det var vi bestemt også. Modernisering af huse var ikke lige det vi fulgte mest tæt, måske fordi at vi jo i bund og grund var fint tilfredse med vores bolig, men det ændrede sig i takt med voldsomt stigende varmeregninger.

Problematikken i vores dejlige hus var ikke bundet til det faktum at vi jo som sådan havde det godt der hvor vi var, men det gik langsomt op for os, at det var en nødvendighed at se mere på modernisering af huse, for at imødekomme vores stigende regninger på opvarmning af boligen.

Det hjælper jo kort sagt ikke at man har drømmehuset, hvis regningerne overstiger indtægterne og da min kone og jeg har valgt et mere frit liv, med nedsat arbejdstid, så kommer husets evne til at holde på varmen på banen, i forhold til en langsigtet besparelse via et firma der håndterer modernisering af huse.

Vi søgte lidt på internettet omkring modernisering af huse og vi fandt ret hurtigt ud af at lykkens gudinde havde set vores problematik, for efter lidt indhentning af informationer, gik det op for os at huse fra starten af halvfjerdserne kan isoleres forholdsvis billigt, uden at vi røg ud i en total ombygning af huset. Hvis du selv står i samme situation, så kan vi anbefale at du undersøger om dit hus også er fra halvfjerdserne.