Kategorier
Tryk

Paraplyer med tryk – En kæmpe reklamegave succes!

Min virksomhed havde en stand til en messe for to måneder siden. Vi gik i gang med forberedelserne allerede fra to måneder siden messen. Der en hel masse ting, der skal være styr på. F.eks. gik vi i gang med at finde ud af hvilke reklamegaver vi skulle have med til potentielle kunder til selve messen. Vi fandt frem til at vi ville dele paraplyer med tryk af vores fimalogo ud til messens deltagere.

Det var meget svært at finde frem til den rigtige reklamegave. Der er oceaner af valgmuligheder, og det har ikke været nemt at finde frem til, hvad der vil tiltrække kunderne mest og samtidig passe til firmaets budskab. Paraplyer med tryk, USB nøgler med tryk og kanvasposer med tryk, var de tre ting som vi selv syntes kunne være en god ide at have med.

Valget var i sidste ende op til mig, men jeg kunne simpelthen ikke tage beslutningen helt alene. Jeg ringede derfor til det trykkeri, vi gerne ville bruge, og de hjalp mig med at vælge den reklamegave der passede bedst til formålet. Valget blev paraplyer med tryk.

Heldigvis regnede det hele den uge messen fandt sted, så vores paraplyer med tryk var de populæreste reklamegaver man kunne få fingrene i til messen. Ikke nok med det, så har vi også fået rigtig mange henvendelser fra nogle af messens deltagere og nogle er sågar blevet kunder. Det vil jeg kalde for succes!