Kategorier
Plastikkirurgi

Plastikkirurgi: Brystforstørrelse eller næsekorrektion?

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad jeres holdning til plastikkirurgi er? Jeg har selv længe gået og overvejet at benytte mig af plastikkirurgi, men jeg kunne godt lige tænke mig at høre, hvad andre tænker om folk, der får lavet noget ved deres udseende.

Når det kommer til plastikkirurgi, er der to ting, jeg godt kunne tænke mig at få lavet, nemlig større bryster, og så kunne jeg godt tænke mig at få rettet min næse.

Mine bryster er desværre ret små, hvilket gør det svært for mig at fylde mine bluser ud, og jeg synes ikke, at jeg ser specielt feminin ud, og det er blandt andet derfor, jeg godt kunne tænke mig at benytte mig af plastikkirurgi. Min næse har det, som jeg selv kalder for et skihop, altså hvor spidsen peger opad så at sige. Det har jeg altid været meget ked af, og det har været noget, jeg længe har ønsket mig at få rettet. Hvis I havde samme problemer som mig, kunne I så finde på at benytte jer af plastikkirurgi for at få det rettet, ville I være utilfredse med de sider af jer selv resten af livet, eller ville I lære at leve med det?

Selvom jeg har en klar ide om, hvad jeg skal have lavet, så kunne jeg godt tænke mig at høre fra nogle af jer, der allerede har fået lavet noget ved hjælp af plastikkirurgi. Jeg er lidt nervøs, så derfor vil jeg meget gerne høre jeres historier.

Jeg har besluttet mig for, at hvis jeg nogensinde skal benytte mig af plastikkirurgi, så skal det være hos Nygart Privathospital, da jeg har hørt, at de har nogle rigtig dygtige kirurger!