Kategorier
Arbejdsbeklædning

Så fik vi julegaver – sikkerhedssko til mig

Eller jeg ved ikke helt rigtig om jeg skal kalde det julegave. Jeg har fået et par nye sikkerhedssko på min arbejdsplads. Men det føles lidt som en julegave da der stod skoæsker foran alles vores skabe nede i omklædningen. Det er et mærke jeg ikke kendte til før, HKSDK. De er virkeligt behagelige at have på, selv om de er nye. Jeg skal dog indrømme at jeg var ikke meget for at fået et par nye sikkerhedssko, de gamle sikkerhedssko var fine nok, og de var blevet så behagelige at have på. Man får jo et fodhold til sine sko, efterhånden som de bliver god trådt til.

Nå, men har jeg de her nye sikkerhedssko fra HKSDK, med forstærkning i tåen. Det er nok det jeg er mest glad for, det havde jeg nemlig ikke i mine gamle sikkerheds sko. Og jeg skal da ærlig indrømme at nogle gange var det da lige lovligt tæt på at det var noget der blev mast. Så vil jeg lige rose udseendet. De er flotte, næsten flottere end mine almindelige sko. Hvis de viser sig at være gode, kan det være at det er den type sikkerheds sko jeg skal have til sommerhuset.