Kategorier
Sexlegetøj

Sexlegetøj – Jeg overvejer at forøge min samling af sex legetøj

Mig og min gode veninde sad og kedede os sidste lørdag. I hvert fald lige indtil vi besluttede at hoppe online og kigge på sex legetøj. Det viste sig at være alle tiders ide, da det var ret så sjovt at se på alle mulighederne indenfor sexlegetøj til kvinder, og jeg blev i hvert fald fristet til at købe op til flere ting.

Priserne var overraskende lave, så selv en som mig kan hurtigt opbygge noget af en samling af sex legetøj på nærmest ingen tid. Jeg tror også min veninde blev fristet. Jeg må huske at spørge hende, om hun har købt noget når jeg engang i næste uge skal mødes med hende igen.

Det er nu dejligt at det er muligt at købe sexlegetøj online, og at man ikke behøver at møve sig ind i diverse ulækre sexbutikker på Istedgade i København. Det er virkelig ikke et sted for unge kvinder som mig. Man føler sig jo direkte utryg disse steder. I hvert fald om aftenen er det decideret uhyggeligt, og ens hjerter banker hurtigere end sidste gang Wilson Kipketer slog verdensrekorden i  100 meter løb.