Kategorier
Tøj

En fin, skræddersyet habit til min kæreste i fødselsdagsgave

Min kæreste har snart fødselsdag, og han ved endnu engang ikke, hvad han ønsker sig. Jeg har lagt mærke til, han ikke har så meget tøj, der kan bruges til fint brug, såsom bryllupper og andre store begivenheder. Eksempelvis har han kun et billigt jakkesæt, han kan tage på, hvis det er virkelig vigtigt.

Derfor har jeg tænkt på at jeg ville give ham en skræddersyet habit, men jeg frygter bare, det er lidt for dyrt. Vi plejer nemlig at give hinanden flere små gaver, når vi har fødselsdag.

Jeg er dog sikker på, han ville blive rigtig glad, hvis han fik en skræddersyet habit, selv om han ikke fik andet, så jeg bør nok ikke være så nervøs for prisen alligevel. Et andet, og nok lidt større problem i hele dette gaveræs, er at jeg skal have ham målt, uden han fatter mistanke – det kan jo godt blive lidt svært.

Måske skal jeg bare give ham et slags gavekort, og så kan vi sammen tage ind til en skrædder og få lavet en skræddersyet habit til ham.