Kategorier
Sundhed

Smertefri tandbehandling – Hvem kender en god tandlæge i København?

Jeg er flyttet hjemmefra, og skal i den forbindelse finde en tandlæge i Købehavn. Der er dog et helt overflødighedshorn af tandlæger i vores hovedstad, og det er jo ikke lige til at vælge, da man ikke har et grundlag for at vælge. Jeg vil jo allerhelst have en der laver forholdsvis smertefri tandbehandling.

Derfor gik jeg online for at læse lidt anmeldelser og tjekker hjemmesider ud. Hvis de har godt styr på deres hjemmeside, så er der nemlig god chance for, at de også har styr på alt andet. Jeg fandt hurtigt en tandlæge i København, der faldt i min smag, og jeg fik hurtigt og nemt bestilt en tid online. Livet er alt for kort til at bestille tid telefonisk!

Den tandlæge i København har en hel underside til smertefri tandbehandling, så her har jeg nok skudt papegøjen! Det vil i hvert fald vise sig på næste torsdag hvor jeg skal til min nye tandlæge for første gang! Heldigvis vil jeg bare til en tjek, og da min mund føles helt normal så er der forhåbentlig ikke det helt store galt, men man ved jo aldrig, og det er den uvished jeg gerne vil være fri for. Det kan nemlig drive mig til vandvid.