Kategorier
Tryk

Tryk på kuglepenne som reklame

Jeg er ansat i et helt nyt firma, og min chef bad mig, som en form for promovering, at finde et firma, der tilbyder tryk til en rimelig pris.

Eftersom vi er et meget ungt firma, skulle vi ud til vores potentielle kunder på en relativ billig måde. Min chef fik derfor den idé, at vi skulle finde et godt trykkeri, der tilbyder tryk på kuglepenne. Vi skulle altså bruge en masse kuglepenne, som alle vi ansatte skulle dele ud, lige så snart vi fik mulighed for det.

Jeg ledte i et kort stykke tid efter et firma, der tilbød billig reklametryk, og fandt et rigtig godt tilbud på tryk på kuglepenne. Vi fik sat vores firmas logo og telefonnummer på kuglepennene.

I samme omgang investerede vi også i keyhangers, og jeg kan kun sige, at vores kundeandel er steget markant, siden vi begyndte at dele kuglepenne og keyhangers ud til højre og venstre. Det har i det hele taget vist sig, at være en rigtig god form for promovering, også fordi det viser sig, at folk giver kuglepennene videre, og vi derfor bliver set af endnu flere, end vi egentlig har uddelt dem til.