Kategorier
Tryk

Fede tryk på jakker i København

Jeg har tit kigget misundeligt på flotte tryk på jakker når jeg har bevæget mig rundt i downtown Købehavn. Opfindsomheden er nemlig stor, og man kan ærgre sig gul og grøn over, at man ikke selv tænkte på lige netop det tryk.

Derfor har jeg sat mig det mål, at jeg før januar skal have en god ide til tryk på jakker, så det pludselig er mig folk vender sig om på gaden efter, og giver misundelige blikke. Det er helt sikkert en følelse, at jeg rigtig godt kan lide.

Jeg tror jeg vil surfe lidt rundt på internettet, og se om der ikke skulle være noget der kan inspirere mig. Nok er folk opfindsomme i Danmark, men det er intet imod hvad der sker i for eksempel America. Både syg og nord.

Nu er jeg dog ikke helt sikker på hvad tryk på jakker hedder på engelsk, men mon ikke at jeg kan finde det alligevel. Google translate kan nok hjælpe mig i hvert fald i den rigtige retning, selvom den ikke altid er helt god.