Kategorier
Fugt

Undgå fugt i kælder med et Drymat system

Hvis man har et kælder, så er der risiko for, at der kommer fugt i den med årene. Det kan have konsekvenser, da der derved kan danne sig skimmel i vægen. Det er muligt at undgå dette, hvis man benytter et Drymat system. Dette system hjælper med at fjerne opstigende fugt i alle typer ejendomme. En analyse har vist, at der forekommer fugt i 90 procent af kældre i Danmark, derfor er det en god ide at overveje, om man skal investere i et Drymat system.

Fugt i kælder er med til at skabe et dårligt indeklima, hvilket som sagt kan danne skimmelsvamp. Opholder man sig i et rum med skimmel, så kan være sundhedsskadeligt og man kan udvikle sygdomme såsom astma. Et rum med skimmel må derfor anses som værende spildte kvadratmeter i ens hjem.

Dette Drymat system kan erhverves af firmaet Drytech, som specialiserersig i at få fugtige kældre tørre. Inden man kontakter Drymat, kan man downloade deres gratis fugtguide, som beskriver, hvordan man tjekker fugt i kælder. Opstår der tvivl om fugt i kælderens omfang, så kan det være nødvendigt at få lavet en fugtrapport. En fugtrapport vil vise, hvad der gemmer sig inde i vægen bag maling og puds. Hvis man enten skal købe eller sælge hus, så kan det være en god ide, at få lavet en fugtrapport, da den vil påvise om alt er i orden.

Drymat systemet som anvendes ved fut i kælder, det fjerner opstigende fugt, forbygger blandt andet skimmelsvamp, fjerner lugtgener og giver et bedre indeklima. Derudover skal man ikke bekymre sig om gravearbejde, da det ikke behøves. Systemer er også 100 procent vedligeholdelsesfrit, hvilket selvfølgelig gør det meget nemt at holde. Hvis Drymat ikke levere de resultater, så giver Drytech ens penge retur.

Man kan læse mere om fugt i kælder og et Drymat system inde på Drytechs hjemmeside.