Kategorier
Transport

Jeg overvejer at blive vognmand

Jeg skal til at finde ud af hvad jeg vil med mit liv, og det jeg lige umiddelbart mest har lyst til er at blive vognmand ligesom min far. Min far synes dog ikke at det er en god ide, så jeg vil ikke helt om jeg skal følge min lyst eller lytte til min far.

Det kunne være en sjov hverdag at være vognmand i et taxafirma, især hvis det bare er halvt så sjovt som DR’s gamle serie Taxa så kommer dagene i hvert fald ikke til at ligne hinanden. Taxa chauffører virker også som et blandet folkefærd så man vil ikke gå død i typen af de mennesker man arbejder med.

Min far synes at jeg skal starte på universitetet, og blive en klog mand, da han mener at det er det Danmark vil få stor brug for i fremtiden på grund af den stigende globalisering, og hvis vi skal klare os som land så er det der vi primært skal satse på.

Jeg har da også klaret mig godt i gymnasiet, og vil næsten kunne komme ind hvor jeg vil, så det kunne være jeg skulle lytte til min far og altså ikke blive vognmand alligevel. Jeg vil sikkert også ende op med at blive væsentlig rigere i det lange løb, og penge er jo altid rare.