Kategorier
Hudpleje

Hvilken form for akne behandling er mon den bedste?

Jeg har i mange år haft problemer med min hud, om jeg skal begynde at spare sammen til en effektiv akne behandling, så jeg en gang for alle kan komme af med min urene hud, som jeg mildt sagt er rigtig ked af, da det har præget mig i mange år efterhånden.

Jeg har prøvet at undersøge, hvilke former for behandling, der findes, men jeg synes der er så mange. Jeg kan både få fjernet min urenhederne med laser, tage piller eller gå til kosmetolog. Der findes sikkert en milliard andre muligheder, som jeg bare ikke lige kender.

Desværre kender jeg ingen, der har haft samme hudproblemer som jeg, så jeg har ingen, jeg kan spørge til råds. Jeg er dog lidt interesseret i den akne behandling, hvor man gradvist får reduceret sine urenheder med laser. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.

Ud fra en masse før og efter billeder ser det i hvert fald ud til, at det virker rimelig godt, så jeg vil lige undersøge, om der der nogle historier fra folk, der har erfaring med denne akne behandling, på  nettet og så vil jeg undersøge, hvad priserne på sådan noget er, hvis det lyder lovende.