Kategorier
Mode

Arne Jacobsen ægget stol – Det dyreste møbel i produktion?

Tidligere i dag sad jeg og søgte lidt på Google efter en Arne Jacobsen Ægget stol, for jeg kunne nemlig godt tænke mig sådan en, og det tog ikke længe før end at jeg fik mig en ordentlig overraskelse, for jeg fandt nemlig en udgave til over 40.000 kroner!

Det havde jeg alligevel ikke regnet med. Jeg ved godt at Ægget stol har opnået en popularitet ud over det sædvanlige de seneste år, men ærlig talt. For 30 år siden kostede den jo ikke engang en tiendedel.

Nå men Arne Jacobsens efterfølgere skal vel også have lidt ud af det, og så må jeg jo tage til takke med alternativer… Kopi møbler. Ja jeg ved godt at det ikke er det samme, men jeg kan altså ikke bruge så mange penge på en stol og jeg ved fra pålidelig at kvaliteten er i orden.

Så jeg tror at jeg vil undersøge udvalget og priserne og vende tilbage med min afgørelse, men før jeg smutter, vil jeg gerne lige slutte med et spørgsmål.

Tror i at Arne Jacobsen Ægget stol er det dyreste møbel som stadig er i produktion?

2 kommentarer til “Arne Jacobsen ægget stol – Det dyreste møbel i produktion?”

Jeg er stor fan af Arne Jacobsen, men kender også godt det der med priserne. Det er jo helt hen i vejret. Kopimøbler er dog nu blevet så gode, at man lige så godt kan købe dem i stedet. Man kan faktisk ikke set forskel, hvis ikke man ved hvad man skal se efter.

Jeg tror ikke, at Arne Jacobsens Ægget stol er det dyreste møbel i produktion, men det er nok godt deroppe. Dog kan man sige, at det er et møbel, som aldrig går af mode, så det er samtidig en investering i fremtiden.

Lukket for kommentarer.