Kategorier
Hårpleje Kosmetik

Problemer med hårtab – Hårtransplantation og en lille fedtsugning

Når man som jeg gennem længere tid nærmest har oplevet sit hår falde af i totter, som en ren Homer Simpson, så ønsker man sig ikke meget andet end at omvende processen. På den anden side så er det jo et kendt fænomen bland mænd, så måske skulle man bare acceptere det? Nej du kan tro at det er løgn tænkte jeg, og bestilte en tid til hårtransplantation. Så kiggede jeg mig i spejlet og tænkte at jeg lige så godt kunne få foretaget en fedtsugning, nu jeg var i gang.

Hårtab – Mændenes arvesynd

Hårtab er som allerede nævnt et kendt fænomen blandt mænd. Grundene er mange og rangere lige fra arvelig tendens til hårtab, til hormon forstyrrelser. Uanset hvad synes det at være mændene beskåret at grue over en aftagende hårvækst, men kvinderne har vel også sit at se til.

Hårtransplantation – Det virker bare

Der findes mange mirakelkure og huskeråd mod hårtab, mange med tvivlsom virkning og få med bevist virkning, omend at de ofte kun kan hjælpe de få. Et koncept som imidlertid altid virker er hårtransplantation. Den kan være vanskeligt hvis man slet ikke har noget hår tilbage, men hårtransplantation kan hjælpe de fleste, som det også hjalp mig.

Fedtsugning og forfængelighed

Ja det havde jeg jo i grunden aldrig troet skulle overgå mig, men efter at have se på mig se og mine deller længe nok i spejlet, besluttede jeg mig altså for også at få foretaget en fedtsugning. Der er jo i grunden ikke så meget i konceptet fedtsugning. Man taget ganske enkelt og suger fedtet ud, så man vågner og til en slank og velproportioneret krop, man også kan holde ud at se på i spejlet.