Kategorier
Madlavning

Nye køkkenknive, men hvilke er de bedste til prisen?

Jeg skal snart ud og have købt mig nogle nye og lidt bedre køkkenknive. I sin tid, da jeg flyttede hjemmefra, havde jeg ikke så mange penge at gøre godt med, og derfor købte jeg de absolut billigste, jeg kunne finde. Det var da også fint nok i det første stykke tid, indtil de begyndte at gå i stykker i limet eller blive sløve i bladene.

Nu sidder jeg og kigger rundt omkring på nettet for at finde de absolut bedste køkkenknive, der findes, dog må de stadig ikke være for dyre, men jeg vil dog gerne have nogle, der kan holde i mere end et år, da jeg ikke gider ud og købe nogle nye lige foreløbigt, altså efter, jeg har købt de knive, jeg vil have nu her.

Jeg har selvfølgelig nogle favoritter, når det gælder hvilket mærke, jeg vil gå efter, når jeg skal ud og købe mine nye køkkenknive. Jeg håber, jeg kan finde dem nogenlunde billigt et sted inden længe, for det er faktisk på høje tid, at jeg får nogle nye knive i mine køkkenskuffer, og jeg er ved at være ret træt af, at mine knive har så svært ved at skære igennem kød og grønt.