Kategorier
Tandlæge

Når man mister en tand så er kronebehandling den bedste kur

Jeg mistede min keramiske tand i går, og nu bliver jeg nød til at skal til kronebehandling og have lavet en ny tand, fordi jeg er så uheldig, at det drejer sig om en meget synlig tand, jeg har mistet. Det drejer sig om den venstre hjørnetand, og jeg skal hilse fra mine børn og sige, at det ser helt galt ud.

Jeg fik den lavet, da jeg var helt ung, fordi jeg havde en vild ungdom, hvor det en tilfældig dag gik ud over en af mine tænder. Men jeg fik det fikset og har mange gange glemt alt om det, men det er godt nok utroligt ubehageligt at kigge i spejlet i disse dage. Men det vil nok være slemt helt hen til, at jeg skal have min kronebehandling hos min tandlæge.

Jeg spurgte faktisk min tandlæge, sidst jeg var til tandeftersyn, om det var noget vi skulle have kigget efter i sømmene eftersom det er en operaration der er ved at være af ældre dato. Min tandlæge sagde, at det ikke så ud til at være aktuelt lige nu og her, men at jeg nok skulle forberede mig på en kronebehandling på et tidspunkt inden for de næste år.

Men nu står jeg altså pludselig i situationen, og heldigvis kan vi få gjort noget ved det snarest, fordi min kronebehandling er i morgen, og jeg kan se frem til igen at kunne gå til kundemøder og ikke blive hæmmet af sådan en træls ting.

En kronebehandling er for mig et meget stort indgreb, men min tandlæge beroligede mig over telefonen og fortalte mig, at der absolut ingen smerte var forbundet med det, for hvis man allerede har en stift isat, til at støtte den nye tand, så er det en afstøbning og produktionen af tanden, der er det mest tidskrævende.

Summa summarum så glæder jeg mig til at få overstået min kronebehandling og få den nye tand sat i.

En kommentar til “Når man mister en tand så er kronebehandling den bedste kur”

Det var da irriterende. Men det er da dejligt at høre, at du har fundet en løsning og at du snart får en ny tand.

Var du meget selvbevidst? Gik du rundt og tænkte over det hver evig eneste dag?

Lukket for kommentarer.