Kategorier
Madlavning

Min søster har bedt mig finde nogle gode japanske knive

Min søster og jeg bor en smule langt fra hinanden. Det er selvfølgelig lidt træls, men vi holder naturligvis kontaktet vedlige så godt, vi kan. Sidst min søster var på besøg, gik vi en tur rundt i byen, og vi var inde i en butik, der solgte en masse madlavningsudstyr. Da min søster er ved at uddanne sig til kok, var det selvfølgelig det rene paradis, at hun kunne gå rundt og se på japanske knive og meget andet.

Jeg har lige snakket med min søster i telefonen, og hun har bedt mig om at købe nogle bestemte japanske knive, som hun havde set i førnævnte forretning. Jeg har fået de knive, hun gerne vil have, beskrevet udførligt, så jeg burde ikke være i tvivl om, hvilke knive, det er, når jeg kommer ind i forretningen.

Min søster går selvfølgelig meget op i madlavning generelt, men det japanske køkken har altid haft hendes interesse, selv da vi var børn, var det det asiatiske køkken, der tiltrak hende, så jeg håber virkelig meget på, at jeg kan finde de japanske knive, hun snakkede om.

Jeg synes i øvrigt også, det er en virkelig spændende butik at komme ind i, og jeg ville da også ønske, at jeg delte min søsters talent for madlavning. Det kunne være, jeg skulle begynde at gå mere op i det og måske også købe nogle japanske knive til mig selv.

Når jeg har fundet de japanske knive, som min søster har bedt mig købe, sender jeg dem til hende, og jeg håber, hun bliver glad for dem. Det er, selv om vi bor et stykke væk fra hinanden, kun rart, at vi kan hjælpe hinanden, som nu, hvor jeg kan købe ting til hende, fordi jeg bor tæt på en butik, der ikke ligger i min søsters nærområde, for jeg ved, at hun ville gøre det samme for mig.