Kategorier
Hudpleje

Hudpleje – Hvilke produkter er bedst til din hudtype?

Jeg elsker, når jeg har købt nye cremer og sådan noget til min hudpleje. Jeg går nemlig meget op i at holde min hud sund og ren, og jeg elsker at prøve nye produkter for at se, hvordan de virker. Jeg har desværre tendens til at få meget uren hud, men det kan jeg heldigvis holde nede ved at spise sundt og ved at bruge nogle gode hudplejeprodukter.

Efterhånden har jeg prøvet en del forskellige produkter inden for hudpleje, og jeg er kommet frem til, at jo mere naturlige de produkter, jeg bruger, er, desto bedre virker det. Jeg tror, min hud efterhånden nærmest er blevet immun over for de kemiske ingredienser, der kan findes i visse produkter til huden.

Heldigvis har jeg fundet de produkter, der virker bedst for min hud. Jeg går altid efter, eller så vidt, det er muligt, i hvert fald, økologiske cremer. Så ved jeg nemlig, det er sundt for huden, og så er det økologiske også tit langt sundere for vores miljø, hvilket jeg også går meget op i.

Døjer man med uren hud, er det en rigtig god idé at undersøge markedet for produkter inden for hudpleje. Det er nemlig, desværre, ikke altid nok blot at spise sundt. God pleje til huden er med til at sikre rigeligt med fugt og kan opretholde huden naturlige balance. Som sagt findes der et væld af produkter, nogle mere naturlige end andre, så man skal se sig godt for.

Som jeg skrev længere oppe, har jeg bedst erfaring med det hudpleje, der er mest naturligt fremstillet. Ganske vist, så virker de lidt mere kemiske produkter rigtig hurtigt, men jeg har dog oplevet rigtig mange gange, at urenhederne hurtigt kommer igen, og det er trods alt ikke sket endnu med de økologiske produkter, jeg endnu har prøvet.