Kategorier
Sundhed

Jeg handlede ind og købte fiskeolie og Avosol kapsler

Nogle få gange om året køber jeg store mængder af kosttilskud fra den lokale helsekostforretning. Jeg køber stort ind, så jeg slipper for at tænke på det hver måned, og så har jeg gerne fiskeolie eller andet til næsten mere end et halvt år ad gangen. I torsdags var det blevet tid til at købe ind til dette igen. Jeg kunne ikke rigtigt lade være med også at købe et, for mig, helt nyt middel, der hedder Avosol.

Fiskeolie er ikke noget nyt for mig, ligesom Avosol er. Og jeg er allerede helt vild med disse kapsler. Jeg er efterhånden kommet lidt op i alderen, men disse piller eller kapsler gør, at jeg føler mig langt mere smidig og bevægelig end normalt. Det synes jeg altså er utroligt, at sådan et middel kan hjælpe med det.

Det er meget vigtigt for mig, at jeg kan holde mig sund og rørig, og jeg får da også stor ros fra min læge fordi jeg spiser fiskeolie hver dag. Det er nemlig godt for koncentrationen og hukommelsen. Mange plejer ellers at vrænge på næsen, når man taler om det, men jeg tager det primært fordi jeg gerne vil have de nødvendige omega3 vitaminer, min krop har brug for. Og det er bestemt ikke hver uge, jeg lige får købt det fisk, som reklamerne ellers anbefaler os, at vi skal have, og med hensyn til min sundhed, så gør Avosol det blot bedre, synes jeg.