Kategorier
Patenter

Du skulle overveje hjælp til varemærkeregistrering hos et patentbureau.

Efter at have haft virksomhed i 10 år kontaktede jeg et patentbureau, fordi jeg var interesseret i at vide hvorvidt en varemærkeregistrering ville blive dyr eller om det ville være nogle problemer som jeg ikke selv havde tænkt over. Min virksomhed laver et produkt som kan rense vand i en lille målestok forhold, der kan bruges af private eller små erhverv, som eksempelvis mindre landbrug.

Jeg kontaktede et patentbureau for at tale med en af deres konsulenter. Jeg bemærkede at mine spørgsmål drejede sig om varemærkeregistrering, men de fortalte at de som regel kan informere om det meste, til sådan et møde.

Det var en ven gennem mange år der foreslog for mig at jeg skulle prøve at kontakte dem. Han kunne godt forestille sig at en varemærkeregistrering ville kunne blive relevant for mit produkt. Han kendte også det patentbureau jeg kontaktede, så alt i alt er det hans fortjeneste og en rigtig god vennetjeneste, som jeg ville returnere hver en dag.

Efter at have fået varemærkeregistrering af vandfilterlåsen 9000 var jeg glad for at have fået hjælp fra et patentbureau, fordi de stillede mig overfor adskillige overvejelser jeg ikke havde overvejet før jeg talte med dem.