Kategorier
Bingo

BensBingo – Et af de sjoveste steder på nettet

BensBingo har længe været et sted, jeg har yndet at komme i den seneste periode, når jeg har lavet mine lektier, og er klar på at koble af. Jeg har for længst opgivet at se fjernsyn, det er udelukkende fyldt med reklamer og intetsigende programmer, man i bedste fald bliver dummere af at se.

Så vil jeg langt hellere sidde og spille inde på BensBingo, og hvis jeg er heldig, så kan jeg endda vinde penge. Ret så gode penge faktisk. Det kan man dårlig nok ved at sidde i sofaen, og se på tossekassen time efter time.

Jeg har helt tænkt på at give mit fjernsyn væk for jeg bruger det stort set ikke. Jeg ser måske en halv time hver dag, og det er mest af alt noget jeg ligeså godt kunne have set inde på DRs hjemmeside, da det er den eneste kanal at jeg kan holde ud at se på da den er uden reklamer.

Det der gjorde at jeg for startede med at komme inde på BensBingo var, at de reklamerede med at man som nyt medlem fik 100 kroner at spille for. Så er det næsten dumt ikke at give det en chance. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt at jeg gjorde det.