Kategorier
Bolig

Lægning af plankegulv – Få en professionel til det

Jeg troede ikke at lægning af plankegulv var svært overhovedet, og hvis man ellers havde hænderne skruet ordentlig på, så ville det være nemt. Jeg blev dog klogere da jeg overværede at mine forældre fik nyt gulv.

En ting jeg f. eks ikke vidste om lægning af plankegulv er at det bedst hvis det bliver lagt således at lyset rammer plankerne på længden, og lyst træ vil skabe illusionen om at rummet er større, hvor mørkt træ har den modsatte effekt.

Jeg håber ikke at jeg forstyrrede de gulvlæggere mine forældre havde hyret alt for meget, men jeg blev bare ved med at have spørgsmål på spørgsmål, og hvis man ikke spørger så bliver man jo ikke klogere.

Mine forældre sagde efter håndværkerne var færdige med lægning af plankegulv, at det var blevet rigtig flot, og det skulle nok holde i en menneskealder, da det var tydeligt at det var blevet lagt af professionelle.