Kategorier
Tryk

Vores helt eget tryk på muleposer

Mine døtre og jeg har fået lavet tryk på muleposer. Det er en idé jeg kom med, fordi mine døtre skulle have noget at smide deres idrætstøj i, når de skulle have idræt i skolen. Førhen smed de det nemlig bare ned i en plasticpose og det synes jeg ikke var særlig pænt.

Hver mandag stod de og manglede poser, fordi de skulle have idræt i skolen. Jeg foreslog at vi kunne købe nogle tasker til dem, som de kunne have deres tøj i, men de syntes at det virkede meget barnligt. Så fandt jeg ud af at en mulepose er en mellemting af en taske og en pose og det kunne være et fint alternativ tænkte jeg. Det gav mine døtre mig ret i. Så fandt jeg en hjemmeside, der laver tryk på muleposer, og foreslog at vi alle tre kunne bestille en til to muleposer hver med selvvalgt tryk. Den idé var de begge helt vilde med.

Nu har vi alle kommet med vores egen ide om, hvordan vores tryk på muleposer skal være, og jeg må sige at mine døtre tydeligvis er mere kreative end jeg er. Nu skal jeg bare lave ordren hos trykkeriet og så er det slut med at bruge plastikposer som idrætstaske.