Kategorier
Hus og Have

Min storebror har fået nyt badeværelse

Min storebror har lige fået lavet nyt badeværelse. Noget som han havde haft lyst til igennem en længere periode. Han havde dog hverken tid, penge eller overskud til det. Så det er dejligt at han nu endelig har fået det gjort.

Hans gamle var godt nok heller ikke noget at råbe hurra for. Det værste var næsten at resten af hans hus er fyldt med nye møbler og nymalet så det at få et nyt badeværelse har virkelig gjort en stor ting for helhedsindtrykket.

Man blev jo nærmest skræmt væk når man trådte ind på hans gamle badeværelse. Blandt andet var brusekabinen ikke lukket af så efter man havde været i bad var der vand overalt, og det vand skulle jo fjernes hver eneste gang at man havde været i bad.

Det kan jeg sagtens forstille mig har været frustrerende, især når man har travlt om morgenen. Så ville jeg personligt også bande det langt væk og spare sammen til et nyt badeværelse. Det blev da også fejret helt ekstraordinært meget da det endelig var helt færdigt. Dejligt at se min storebror så glad.