Kategorier
Hårpleje

Benyt farvebombe hvis du vil pifte dit hår op

Ser ens hår lidt kedeligt ud og mangler et ekstra boost og tone. Prøv en farvebombe fra Echosline, som giver dit hår fornyet look og liv. Farvebombe er for dem, som allerede i forvejen har flot hårfarve, men ønsker den piftet op. Den er nem og bruge, da man bare skal påfører produktet i håret med en handske og lade det sidde omkring 15 minutter.

Echoslines farvebombe kan fås i mange forskellige varianter, så der er en efter dit ønske og hårfarve. Eksempelvis kan man til brunt hår få Zircone – farvebombe chokolade, som indeholder E-vitamin, Honning, Mælkeproteiner, der giver en tone og glansfyldt chokoladebrun farve. Man masserer produktet forsigtigt ind og derefter fordeles det med en bred kam i hele håret.

Ønsker du andet end en farvebombe, så kan du på Shop Rosted få fri fragt ved køb over 499 kr. De leverer kun produkter af den bedste kvalitet, hvilket betyder, at uanset hvad du vælger på deres hjemmeside, så har du et produkt, som er af højeste standard. De er officiel forhandler Echoslines professionelle kvalitetsprodukter til hårpleje. Vælger man produkt her fra, er man sikker på at få et produkt, hvor hvor høj kvalitet og plejende sunde ingredienser er i fokus. På Shop Rosted kan man derudover få alt lige fra diverse shampoo til hårlak.

Deres produkter er specielt udviklede til at forkæle håret, hvor man ser et unikt resultat hver gang. De tilbyder eksklusive produkter, som de står inde for. Ydermere vil de aldrig gå på kompromis med kvalitet, da kun det bedste er godt nok.

Har du lyst til at læse mere om farvebombe, har du mulighed for at læse mere på deres hjemmeside ellers kan du skrive en e-mail, som de typisk vil svare på indenfor 24 timer.