Kategorier
Mode Tøj

Skræddersyet jakkesæt hos ANNE SPANG – gode priser og fantastisk service

Hvad har Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling og Brad Pitt tilfælles? Udover at de dominerer Hollywood og vælter sig i succes, ser de alle fantastiske ud, når de går på den røde løber – vel og mærket i deres skræddersyede jakkesæt. Med et skræddersyet jakkesæt fra ANNE SPANG kan du være din helt egen stjerne, når du er på vej til festen, jobinterviewet eller bare promenerer ned ad gaden.

ANNE SPANG er en af Danmarks førende designere inden for skræddersyede jakkesæt. Hun har i flere år hjulpet utallige danskere med at blive velklædte til alle tænkelige situationer. Fra sin arbejdsplads i Holte sørger hun for, at alle nemt og hurtigt kan få et skræddersyet jakkesæt – lige efter deres ønsker. Hvad enten du ønsker amerikansk, engelsk eller italiensk snit for dit skræddersyede jakkesæt kan ANNE SPANG hjælpe dig.

 

Skræddersyet jakkesæt til alle begivenheder

Et skræddersyet jakkesæt er er et must for alle mænd. Det udstråler stil og klasse at trappe op i et skræddersyet jakkesæt, når du er inviteret til fest eller skal hive jobbet hjem, når du er til samtale. Et skræddersyet jakkesæt sender et signal til omverden om, at du har styr på tingene, og at du har succes. Du kan vælge mellem mange forskellige typer stof, hvilke lommer samt pasform, du helst vil have, når du bestiller hos ANNE SPANG.

 

Et skræddersyet jakkesæt er det 21. århundredes overgangsritual

Konfirmationen og Bar Mitzvah’en er klassiske overgangsritualer i henholdsvis kristendommen og jødedommen, men et skræddersyet jakkesæt er en fast bestanddel af at blive mand i det 21. århundrede. Det er et ritual for hankønnet, der går fra at være drengerøve til rigtige mandfolk. Mange mænd kan huske dagen eller begivenheden, hvor de fik deres første jakkesæt, og det er med til at forme dem som mennesker.

Hos ANNE SPANG kan du få et skræddersyet jakkesæt enten ved at sende dine mål eller møde op personligt på kontoret efter aftale. Her kan du få taget dine mål af en professionel, så du er helt sikker på, at dit skræddersyede jakkesæt passer perfekt til dig.