Kategorier
billeje

Mine venner og jeg vil bestille billeje i Malaga til studieturen

Jeg skal på studietur til Malaga om nogle måneder, og vi skal selvfølgelig selv betale turen. Jeg har sammen med nogle klassekammerater tænkt på, om vi skulle gå sammen og splejse sammen til billeje i Malaga, da vi også selv skal sørge for at komme rundt dernede, desværre.

Vi synes alle, det er meget uretfærdigt, at vi selv skal styre alt det med transporten. Selvfølgelig er der undervisere med rundt, så vi kommer med de rigtige busser, men alligevel…

Mine venner og jeg har fundet ud af, det faktisk ikke er så dyrt, som man måske skulle tro, at skaffe billeje i Malaga. Især ikke, når vi er et par stykker om at betale regningen, så vi er næsten enige om, at det bare er det, vi gør.

Som sagt er der stadig nogle måneder til, vi skal af sted, så vi har god tid til at finde en god pris på en lejebil. Vi er tilmed så heldige at en af os, der vil bestille billeje i Malaga, er nogenlunde kendt i området, så vi har lidt større chance for ikke at fare vild dernede.