Kategorier
Smykker

Man kan købe fede og billige smykker online, så det ønsker jeg mig!

Jeg har snart fødselsdag, og jeg har besluttet mig for at denne her fødselsdag, der ønsker jeg mig kun smykker. Jeg har nemlig så meget tøj, at jeg ikke har plads til mere, og jeg mangler ikke rigtig noget andet. Og jeg er for ikke så længe siden blevet begejstre for at gå med smykker, det har jeg ellers ikke gjort. Og jeg har til min store glæde opdaget, at man kan købe mange slags smykker online.

Det var faktisk en dag, jeg bare sad og klikkede rundt, at jeg opdagede smykker online, og det var sådan at jeg blev interesseret i at gå med smykker. Jeg opdagede jo, hvor mange fede og ungdommelig smykker, man kan få. Jeg ved ikke, for mig har smykker altid været noget lidt damet noget, men der er så mange fede. Jeg har fx set en halskæde med en oreo på!

Og når nu man kan få alle disse fede billige smykker online, så tænkte jeg, at jeg kan lave en liste med nogle smykker jeg ønsker mig fra en bestemt smykkeshop, og så kan mine venner og familie selv gå ind og klikke rundt.

Det kan godt være, det er lidt snævert, at jeg kun ønsker mig smykker. Men jeg har næsten ingen, og når man ligefrem kan købe smykker online, så er det da vildt smart…