Kategorier
billeje

Vi tog på ferie og bestilte billeje fra Mallorca Lufthavn

I år holdt vi ferie lidt senere på året, primært på grund af prisen, men også for at undgå den store turistperiode, der er hvert år på Mallorca. Vi tog derfor af sted lidt senere, og fløj, som vi plejer, derned. Vi havde bestilt billeje fra Mallorca Lufthavn hjemmefra, og kunne afhente vores lejebil allerede, da vi ankom til øen.

Vi havde en rigtig god ferie på den spanske ferieø. Jeg var personligt en lille smule bange for at turistsæsonen ikke var forbi, men det var slet ikke så slemt, som man kunne forvente. Jeg tror dog også, det hjalp lidt, at vi havde bestilt billeje i Mallorca Lufthavn inden vi tog af sted, så vi kunne komme nemt rundt på hele øen og opleve området i vores eget tempo.

Det var dejligt nemt at bestille billeje fra Mallorca Lufthavn. Som sagt, så bestilte vi bilen hjemmefra, så vi var sikre på, der stod en bil klar til os i lufthavn, når vi landede. Vi fandt hurtigt den perfekte bil til vores familie, da vi indtastede vores oplysninger, og oven i købet til en rigtig fornuftig pris. Jeg tror i hvert fald, vi har sparet en del penge ved ikke at satse på at tage taxaer.