Kategorier
Bolig Låsesmed

Låsesmed Østerbro – En rigtig anbefaling til forandring

Vi har jo sikkert alle sammen læst anbefalinger online som tydeligvis er skrevet at firmaet selv, som en form for marketing, og det er simpelthen så frækt at prøve at vildlede folk på den måde, for der er jo nogen som hopper på den. Faktisk er jeg ikke sikker på at jeg nogensinde har læst en rigtig god anbefaling online, men jeg tror nu alligevel ikke at jeg bliver den første. Sagen er jo den at jeg på det seneste har haft brug for en låsesmed et par gange, og derfor på nærmeste hold har oplevet låsesmed Østerbro.

Låsesmed Østerbro har for mig udvist en service og professionalisme som jeg kun meget sjældent har oplevet fra andre, og da aldrig fra en låsesmed. Først havde jeg smidt mine nøgler væk, mene efter blot fem minutter havde låsesmed Østerbro lukket mig ind igen. Næste dag gik det så op for mig at jeg skulle have lavet nye nøgler. Så jeg ringede til dem igen og fik beskeden at de havde lidt travl, men allerede havde lavet dem. De ville blive afleveret om en halv times tid.

Nå ja, det er måske nok lidt frækt af låsesmed Østerbro sådan at antage hvad folk har brug for, og lave det allerede før end at det er bestilt, men da jeg lige nævnte det kort fik jeg at vide at jeg naturligvis ikke skulle betle så frem at jeg ikke ønskede mine nye nøgler.