Kategorier
Hårpleje

Jeg fandt den bedste frisør i Dragør og fik ny frisure

Jeg har lige haft en rigtig positiv oplevelse hos en frisør i Dragør. Jeg var så heldig, at hun lige havde en ledig tid, da jeg kom forbi hendes salon. Jeg bor ikke selv i Dragør, men var på besøg i byen, og da jeg gik forbi salonen, fik jeg sådan lyst til at få en ny frisure, da forandring altid fryder, som man siger.

Selv om salonen ellers var velbesøgt, kunne hun lige klemme mig ind i skemaet en time senere, så jeg gik lidt rundt i byen og osede mens jeg ventede på, det blev min tur til at blive klippet, og jeg havde en rigtig god oplevelse hos frisøren i Dragør, og hun havde en masse gode ideer til nye frisurer, og vi fandt hurtigt ud af en frisure, der passede til mig.

Faktisk var jeg så tilfreds med mit besøg hos den frisør i Dragør, jeg gik ind til, at jeg overvejer om jeg skulle benytte mig af hende næste gang, jeg skal klippes. Hun var rigtig god til at komme med gode råd og ideer til hvordan jeg kunne få noget forandring, og hun anbefalede mig nogle gode hårprodukterne og gav mig en frisure, der er smart og samtidig nem at sætte om morgenen; lige, hvad jeg havde brug for.