Kategorier
Rengøring

Når jeg bare kan få billige rengøringsmidler, så er jeg tilfreds

Jeg har fire unger. En pige på 3, en pige på 4, en dreng på 6 og en dreng på 7. Sådan en flok unger sviner helt vildt meget, det forstår man slet ikke. For at det ikke skal være løgn, arbejder jeg også på fuld tid, som funktionær i kommunen, så jeg har nok at se til. Det værste er nok rengøringen efter sådan en flok unger. Jeg har fundet ud af, at mit forbrug af rengøringsprodukter er vokset markant og det er efterhånden blevet en stor post på budgettet. Nu er jeg så gået på jagt efter billige rengøringsmidler og hvor ellers, end på nettet finder man den slags.

Jeg har kigget lidt på Google og jeg har også fundet både hjemmesider og webshops, som ser meget interessante ud. Jeg kan dog også se, at der er mange herinde på bloggen, som blogger om billige rengøringsmidler og rengøringsbranchen generelt. Jeg kan også se, at det nok mest er til rengøringsprodukter til erhverv, men det kan jo også være at der er nogen af jer, som ved hvor jeg kan finde det jeg skal bruge og hvor private kan handle. Det jeg mangler, er billige rengøringsmidler af god kvalitet, og med så meget ekspertise herinde på bloggen må der jo være én, som har et godt tip.

Det jeg skal bruge, er billige rengøringsmidler til rengøring af toiletter, fliser, trægulve, køkken og aftørring af flader i hele huset. Er der overhovedet nogen mening i, at købe rengøringsmidler som er beregnet til de enkelte rengøringsopgaver, eller kan man klare sig med et universal rengøringsmiddel, som jeg kan se man også kan få. Jeg håber, at der er et pat stykker af jer eksperter der kan hjælpe en travl mor til 4 og en mand der arbejder alt for meget og ikke ved en pind om rengøring.