Kategorier
Tryk

Hvor finder jeg arbejdskraft til uddeling af tryksager?

Er der nogen, der ved, hvor jeg kan finde god og stabil arbejdskraft til at dele nogle tryksager ud for mig? Jeg har tænkt på at hyre nogle 16-18 årige til at dele dem ud for mig. Der er kun arbejde til en halv dags tid, men det bliver ikke noget problem, da jeg er registreret som virksomhed.

Jeg ved, at min nevø gerne vil hjælpe, men jeg skal bruge omkring fem øvrige medhjælpere, da det drejer sig om ret mange tryksager, så vidt jeg lige kan se. Er der nogen, der ved, hvor det er bedst at annoncere henne? Jeg forestiller mig som sagt, at der nok skal være nogle unge mennesker, der gerne vil tjene nogle nemme penge ved at arbejde en enkelt eftermiddag, men hvor leder de efter jobs henne? Jeg har prøvet at forhøre mig hos min førnævnte nevø og han nævnte nogle forskellige steder på nettet for mig, hvor han og hans kammerater kigger efter ledige jobs.

Det kan også være, jeg skal spørge ham, om han ikke kan finde fire-fem kammerater, der har lyst til at hjælpe mig med at dele nogle tryksager ud en eftermiddag og tjene nogle lette penge. Det er jeg sikker på, der nok er.